Sobre mi

Anton Uró

Vaig crear Mediare l'any 2010 amb l'objectiu de poder oferir noves estratègies preventives en el marc de la reducció de riscos.

Tot va començar l'any 2000 quan des de Creu Roja Joventut vam iniciar l'implementació del projecte SOM.NIT arreu del territori català. Vaig participar d'aquest projecte de reducció de riscos durant 10 anys, i l'any 2010 vaig deixar-ne la coordinació autonòmica per iniciar aquest projecte personal que vaig anomenar Mediare.

Actualment, treballo pel programa Nits de Qualitat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com a formador i consultor extern especialitzat en alcohol i oci nocturn; i amb la consultoria psicosocial Spora Sinergies en el projecte Q de festa! Un distintiu de qualitat per espais de musica i ball que atorga l'Agència de Salut Pública de Catalunya. També treballo amb diferents municipis i consells comarcals en la consolidació de les festes majors com espais d'oci nocturn segurs i en la prevenció i reducció de riscos en el consum d'alcohol i drogues.

Don't do drugs because if you do drugs you'll go to prison, and drugs are really expensive in prison.

John Hardwick


Entre d'altres, a Mediare he treballat amb

Ajuntaments d'Alcañiz, Alella, Artés, Berga, Castelló d’Empuries, Granollers, La Garriga, Manresa, Matadepera, Mataró, Navàs, Sallent, Súria, Vacarisses i Vilanova i la Geltrú, pels Consells Comarcals del, Bages, Berguedà i Moianès, Generalitat de Catalunya (Agència Catalana de la Joventut, Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i Departament de Salut), Apip Fundació, Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), Creu Roja Joventut, Red de Prevención y Control del Tabaquismo en la Cataluña Central, Sobre Pantalles, Spora Sinergies i Universitat de Girona.

Congressos internacionals

Conferencia Latina sobre reducción de daños (CLAT) 2003 - Perpignan

Conferencia Latina sobre reducción de daños (CLAT) 2005 - Barcelona

IHRA’s International Congress 2008

Club Health Conference 2008 - Eivissa

Club Health Conference 2010 - Zurich

Club Health Conference 2011 - Prague

Nights Conference STADT NACH ACHT 2016 - Berlin

Nights Conference STADT NACH ACHT 2017 - Berlin

Abans de Mediare vaig treballar fent

Tallers d’alcohol i conducció - RACC

Continguts SobreDrogas.org - Cruz Roja Juventud Española

Contingut web SOMNIT.org - Creu Roja Joventut

Coordinació autonòmica del Projecte SOM.NIT - Creu Roja Joventut

Tallers de drogues a transexuals i ex-recluses - Fundació APIP

Abordatge tècnic davant dels nous patrons de consum - CEJFE Departament de Justícia.