QUI SOM

QUÈ ÉS MEDIARE / QUI SOM

Mediare és una consultoria centrada en la gestió dels plaers i riscos als que s’exposen joves i adolescents, evitant sempre connotacions moralistes o paternalistes, centrant-nos en la problemàtica i no només en les percepcions.


La nostra tasca gira entorn a les necessitats i realitats del  jovent, les seves famílies, i el personal tècnic que hi te relació o hi ha d’intervenir.

Fomentem l’ ús responsable de les pantalles i noves tecnologies, abordem els consums de drogues des d’una mirada de prevenció i reducció de riscos, el gènere i la sexualitat des d’una educació sexual feminista i treballem per prevenir la violència masclista i les agressions sexuals.

Fem formacions i tallers sobre drogues, gènere, sexualitat i pantalles, a centres educatius, tant per a joves com per a professionals i famílies, i per a l’administració pública per a professionals o col·lectius de joves.

Oferim serveis de PUNT LILA, VETLLADORES DE NIT i INFORMADORES DE DROGUES en espais d’oci nocturn (festes majors, festes populars, discoteques, festivals...), tant de manera itinerant com amb la instal·lació d’un estand.

Col·laborem amb les administracions públiques fent projectes, activitats, cursos, formacions, mediacions i elaboració de materials i protocols.

Si voleu més informació sobre el que fem, com ho fem, i el que us podem oferir, podeu contactar-nos a info@mediare.cat.

SOBRE NOSALTRES


Anton Uró

Vaig crear Mediare l'any 2010 amb l'objectiu de poder oferir noves estratègies preventives en el marc de la reducció de riscos.

Tot va començar l'any 2000 quan des de Creu Roja Joventut vam iniciar l'implementació del projecte SOM.NIT arreu del territori català. Vaig participar d'aquest projecte de reducció de riscos durant 10 anys, i l'any 2010 vaig deixar-ne la coordinació autonòmica per iniciar aquest projecte personal que vaig anomenar Mediare.

Actualment, treballo pel programa Nits de Qualitat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com a formador i consultor extern especialitzat en alcohol i oci nocturn; i amb la consultoria psicosocial Spora Sinergies en el projecte Q de festa! Un distintiu de qualitat per espais de musica i ball que atorga l'Agència de Salut Pública de Catalunya.

També treballo amb diferents municipis i consells comarcals en la consolidació de les festes majors com espais d'oci nocturn segurs i en la prevenció i reducció de riscos en el consum d'alcohol i drogues.

Mina Torres Serveto

Sóc Educadora Social especialitzada en educació sexual.

Promotora de la salut sexual i reproductiva de la dona i Terapeuta Menstrual.

Tallerista especialitzada en prevenció i sensibilització de la violència masclista i de gènere.

Experiència laboral de més de 10 anys en cases d’acollida per a dones que han patit violència masclista i en seu judicial com a tècnica en el servei d’acompanyament a les víctimes del  delicte.

A Mediare realitzo tallers i xerrades de sexualitat, gènere i violència masclista. Ofereixo consultories i formacions a joves, famílies i professionals sobre educació sexual, sexualitat, gènere i violència masclista.