QUI SOM

Mediare som una consultoria centrada en la gestió dels plaers i riscos als que s’exposen joves i adolescents.

Evitant sempre connotacions moralistes o paternalistes, centrant-nos en la problemàtica i no només en les percepcions.

La nostra tasca gira entorn a les necessitats i realitats del  jovent, les seves famílies i el personal tècnic que hi té relació o hi ha d’intervenir.

 

Col·laborem amb les administracions públiques fent projectes, activitats, cursos, formacions, mediacions i elaboració de materials i protocols.

Per a més informació del que fem, com ho fem i el que us podem oferir,no dubteu en contactar-nos.


Sobre nosaltres

Anton UróAnton Uró

Anton Uró

Vaig crear Mediare l'any 2010 amb l'objectiu de poder oferir noves estratègies preventives en el marc de la reducció de riscos.

Tot va començar l'any 2000 quan des de Creu Roja Joventut vam iniciar l'implementació del projecte SOM.NIT arreu del territori català. Vaig participar d'aquest projecte de reducció de riscos durant 10 anys, i l'any 2010 vaig deixar-ne la coordinació autonòmica per iniciar aquest projecte personal que vaig anomenar Mediare.

Actualment, treballo pel programa Nits de Qualitat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com a formador i consultor extern especialitzat en alcohol i oci nocturn; i amb la consultoria psicosocial Spora Sinergies en el projecte Q de festa! Un distintiu de qualitat per espais de musica i ball que atorga l'Agència de Salut Pública de Catalunya.

També treballo amb diferents municipis i consells comarcals en la consolidació de les festes majors com espais d'oci nocturn segurs i en la prevenció i reducció de riscos en el consum d'alcohol i drogues.

Mina TorresMina Torres

Mina Torres Serveto

Sóc Educadora Social especialitzada en educació sexual.

Em vaig formar com a Promotora de la Salut Sexual i Reproductiva de la Dona i com a Tallerista especialitzada en prevenció i sensibilització de la violència masclista i de gènere.

Tinc una experiència laboral de més de 10 anys en cases d’acollida per a dones que han patit violència masclista i en seu judicial com a tècnica en el servei d’acompanyament a les víctimes del delicte.

Treballo com a terapeuta menstrual des de fa 8 anys, amb consulta pròpia, acompanyant l’arribada de la menarquia, la menstruació i la menopausa.

A Mediare coordino els Punts Liles que oferim arreu del territori. 
Ofereixo consultories, tallers i assessorament d’educació sexual tant a professionals com administracions públiques. I realitzo tallers i formacions de gènere, d’educació sexual i de sexualitat,  a joves, famílies i professionals.

El nostre equip

Bruna Serra

Laia Figueras

Pol Mingo

Laura Bordera

Marius Intente

Michelle Sas

Miquel Hidalgo

Marina Vinaixa

 

Aithne Ferrer

 

Irene Muñoz

 

Mar Gil

 

Cinta Forcada

 

Disseny i creació web

 

Des de Mediare hem treballat amb:

Ajuntaments

Consells comarcals

Entitats privades

 

I hem participat en els congressos internacionals:

Conferencia Latina sobre reducción de daños (CLAT) 2003 - Perpignan
Conferencia Latina sobre reducción de daños (CLAT) 2005 - Barcelona
IHRA’s International Congress 2008
Club Health Conference 2008 - Eivissa
Club Health Conference 2010 - Zurich
Club Health Conference 2011 - Prague
Nights Conference STADT NACH ACHT 2016 - Berlin
Nights Conference STADT NACH ACHT 2017 – Berlin