Servei de Barres Responsables per a festes populars

Gestionem barres de festes populars des d’una òptica de Dispensació Responsable d’Alcohol (DRA).

Tenim personal amb formació social i de gènere que han rebut la nostre formació de Dispensació Responsable d’Alcohol. Mediare és des de fa més de 10 anys el formador oficial del Departament de Salut. El nostre personal esta preparat per fer una detecció i abordatge de les violències sexuals, atenció a persones amb símptomes d’embriaguesa i donar informació sobre consums de drogues.

Oferim serveis adicionals que donen un gran valor afegit al nostre servei de barres. Oferim aigua gratuïta i la dispensació d’alcohol es fa amb dosificadors, garantint així que totes les copes porten el mateix contingut alcohòlic, evitant els combinats massa carregats.

Fem acompanyament en el cas que una víctima d’una agressió sexual s’acosti a la barra per reportar-la o demanar ajuda, el personal li farà un acompanyament de qualitat, ja sigui fins al Punt Lila, fins la comissaria o fins que arribi la Policia, segons la voluntat de la persona en qüestió.

Tenim begudes i còctels sense alcohol a part de l’oferta típica de begudes sense alcohol de les festes populars (tònica, refrescos de cola, taronja i llimona), Mediare ofereix també cervesa sense alcohol, sucs de taronja, préssec, pinya i poma. A més a més s’ofereixen un mínim de 3 còctels sense alcohol que estan degudament indicats a la cartelleria.

Oferim begudes inclusives, begudes especials per aquelles persones que no poden consumir-ne de convencionals, com cervesa sense gluten, refrescos sense sucre i cola sense cafeïna.

Es pot oferir barra de cocteleria segons la previsió d’assistència de la festa, amb els còctels sense alcohol com el servei de cocteleria tradicional. Aquest servei te un cost addicional i s’ha de negociar.

Mantenim preus populars, per nosaltres és important que les festes populars tinguin preus populars (sense caure en el foment del consum desmesurat d’alcohol), per aquest motiu posem preus ajustats als productes. Aquests preus evidentment son negociables si l’administració pertinent ho creu convenient.